Consult & Proeverij

gebakkerij-amersfoort-1

Heb je interesse in een bruidstaart van Gebakkerij? Dan maken we graag een afspraak met je voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Tijdens dit gesprek, dat plaats vindt in onze studio in Amersfoort, maak je kennis met Gebakkerij. Vooral hebben we het over jullie: wat voor dag willen jullie samen hebben en welke bruidstaart past daar helemaal bij? We helpen met het kiezen van de smaken, de grootte en natuurlijk het ontwerp. Helemaal naar jullie wensen, op maat gemaakt.

Natuurlijk willen jullie ook proeven! Jullie kunnen een proefpakket bestellen in onze webshop. Zo weet je precies wat je kunt verwachten op jullie bruiloft.

Neem alvast een kijkje in onsĀ smakenmenu voor de mogelijkheden! We hebben verrassende, maar toch toegankelijke smaken ontwikkeld voor onze taarten.

Na het gesprek krijgen jullie een gedetailleerde offerte voor jullie droomtaart. Natuurlijk kunnen we daar alles nog in aanpassen: het belangrijkste voor ons is dat jullie precies krijgen wat jullie willen!

Tip: neem ruim op tijd (liefst 6-9 maanden van te voren) contact op voor een afspraak. We plannen de afspraken het liefst aan het begin van het jaar, voor het trouwseizoen begint. Dan hebben we meer tijd voor jullie en bieden we mogelijkheden in het weekend.

En nog een tip: denk van te voren al na over wat je wilt. Je kunt een moodboard maken van jullie bruiloft of specifiek voor de taart. Pinterest of Instagram is een goede plek om eens rond te kijken!

Meer over Bruidstaarten lees je in onze Gebakkerij Brochure!