Over ons

Gebakkerij is een cake design studio, gespecialiseerd in luxe bruidstaarten en sweet tables. We zijn gevestigd in Amersfoort, maar bezorgen onze bruidstaarten door heel Nederland.

Alles draait om perfectie tot in de kleinste details, bijvoorbeeld door de eigentijdse vorm, prachtige handgemaakte suikerbloemen of een uniek en persoonlijk ontwerp. Alles wordt vers gebakken volgens eigen recepten met de beste ingrediënten die we kunnen vinden. Met liefde en passie. En dat proef je.

Onze filosofie

Buiten de lijntjes

Al van jongs af aan worden we aangeleerd om te doen zoals het hoort. Maar... als we allemaal binnen de lijntjes kleuren, krijgen we toch dezelfde tekening.

Bij Gebakkerij geloven we dat elk bruidspaar uniek is. Daarom moet ook jullie bruidstaart uniek worden. We proberen onze bruidsparen echt te leren kennen. We luisteren goed naar jullie verhaal – en op deze manier proberen we een bruidstaart te ontwerpen die persoonlijk en uniek voor jullie is. One of a kind. Die perfect bij jullie en jullie dag past.

View More: http://blikenbloosfotografie.pass.us/opening-gebakkerij
View More: http://elveragerlinda.pass.us/taartjes
Puur, stijlvol, eigentijds

We houden van de natuur. Daarom maken we graag bruidstaarten die door de natuur geïnspireerd zijn. Stijlvol rommelig, zoals de natuur zelf. Bij het ontspannen trouwen horen moderne fondant taarten met textuur, levensechte suikerbloemen en natuurlijke kleuren. Trouwen jullie buiten? Laat je inspireren door onze naked cakes met vers fruit of crème bruidstaarten met verse bloemen.

We geloven dat pure, eerlijke, seizoensgebonden ingrediënten de basis zijn van de lekkerste taarten. Het liefst organisch en lokaal. We gebruiken dus geen pakjes, geen kunstmatige aromas, maar echte ingrediënten zoals biologische Madagascar vanille, seizoens fruit (bij voorkeur biologisch), scharreleieren en Belgische chocolade. En dat proef je.

Vooral genieten

Jullie willen graag een ontspannen bruiloft. Niet teveel poespas, geen chic gedoe en stijve tradities. Jullie willen vooral genieten, samen met jullie vrienden en familie. Lekker buiten, met heerlijk eten en een wijntje erbij. En natuurlijk met een heerlijk stukje taart van Gebakkerij.

Maar hoe tof is het als ook de weg naar jullie bruiloft puur genieten is? Professionele maar persoonlijke zorg, praktische tips om jullie verhaal door de bruidstaart te vertellen, ontzorgen met logistieke details. Ook daarvoor is Gebakkerij een perfecte keuze.

Boho in het bos sweet table_2
“CREATE THE WEDDING YOU WANT, NOT THE WEDDING YOU’RE TOLD TO HAVE!”

Ons team

View More: http://photos.pass.us/2015-02-26-wedding-meet-up-anna

Anna Windorpska

Cake designer & owner
SONY DSC

Mark de Beer

Logistiek