Bestelproces

Stap 1: Neem contact met ons op.

Bij voorkeur via het contactformulier op onze website, maar email en bellen kan natuurlijk ook. Vergeet niet de belangrijke details te vermelden: jullie trouwdatum, locatie, aantal gasten en de stijl die jullie in gedachten hebben voor de dag zelf (en voor de taart). Stuur foto's van wat jullie mooi vinden, die jullie eerder op Pinterest of Google hebben gevonden - zo krijg ik een beter gevoel voor de stijl die jullie aanspreekt. Alle taarten van Gebakkerij zijn uniek en persoonlijk, maar het helpt enorm om een beetje inspiratie te hebben om te beginnen...

hogeresolutie-53_liggend
Vrolijk sweet table_2
Stap 2: Persoonlijk adviesgesprek&proeverij

We nodigen alle bruidsparen uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in onze studio. Met een lekker kopje thee of koffie bespreken we al jullie wensen, en komen we samen tot een perfect ontwerp van jullie taart. Wees voorbereid: ik ga jullie heel veel vragen stellen over jullie dag en jullie zelf 🙂 Als het goed is weet ik aan het eind van het gesprek genoeg om een passende offerte voor jullie te maken.

Om de juiste smaak te kiezen, raden we aan een proeverij doosje te bestellen. In dit doosje vind je van verschillende smaken echte stukjes taart, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bestel je proeverij makkelijk in onze webshop via deze link.

Stap 3: Offerte&aanbetaling

Op basis van alle informatie die ik van jullie tijdens de afspraak heb gekregen, maak ik een voorstel, incl. prijsopgave, voor jullie. Deze ontvangen jullie, samen met de algemene voorwaarden, via email. Op het moment dat jullie helemaal blij zijn met het voorstel, en jullie akkoord gaan, krijgen jullie een factuur voor de aanbetaling van 50%. Jullie bestelling is pas definitief als ik de aanbetaling heb. Het restantbedrag moet 2 weken voor jullie datum betaald worden.

Festival sweet table_2
26-07-2015-styled-shoot-odizafotografie188
Stap 4: Relax en geniet...

...jullie bruidstaart is in goede handen. Ik zorg voor alles rond de taart. Ik neem contact op met jullie locatie om de bezorgdetails te bespreken. Ik bel met jullie bloemist om zeker te weten dat de juiste bloemen voor de taart gekocht worden. Ik bestel de bijzondere ingrediënten die nodig zijn voor jullie bruidstaart. Mochten jullie nog vragen hebben in deze periode, kunnen jullie altijd contact opnemen. Kort voor jullie dag wordt alles vers gebakken en wordt de taart gemaakt zoals we hebben afgesproken. Op de dag zelf bezorg ik jullie taart op de locatie en zorg voor een goede overdracht aan jullie locatie. Jullie enige taak is genieten van jullie bruidstaart, van jullie dag en van elkaar!

Stap 5: Na de bruiloft...

Na de bruiloft zien we elkaar meestal nog een keer, als jullie het gehuurde taartplateau terugbrengen. Gezellig! Ik ben zo benieuwd hoe jullie dag is gegaan!
Ik ben natuurlijk ook reuze benieuwd wat jullie en jullie gasten van de taart vonden. Hebben jullie mooie foto's van jullie fotograaf van de taart en/of het aansnijdmoment? Daar word ik altijd extra blij van!

prestigepowderpearlyglamour-92_psd
top laag bruidstaart
Stap 6: 1e jubileum taart en meer

We hopen natuurlijk dat jullie de bruidstaart zo lekker vonden, dat jullie nog een kleine verse taart voor jullie 1e jubileum willen bestellen (voor een speciaal jubileumtarief uiteraard!). Vergeten jullie ook niet om contact met ons te nemen als jullie een verjaardagstaart, babyshower taart of gewoon-omdat-het-lekker-is taart nodig hebben?