Bruidstaarten

“CREATE THE WEDDING YOU WANT, NOT THE WEDDING YOU’RE TOLD TO HAVE!”

Elke bruidstaart van Gebakkerij wordt met liefde, aandacht en oog voor details gemaakt.

Elke bruidstaart is uniek en kan helemaal op maat gemaakt worden. We luisteren naar jullie verhaal, we vragen naar jullie wensen en ideeën en zo komen we samen tot een perfecte ontwerp voor jullie.

We hebben een grote passie voor de smaak! Onze taarten zien er niet alleen geweldig uit, maar smaken ook heerlijk. Pure smaken, vertrouwde recepten en ingrediënten van de hoogste kwaliteit zorgen voor "ooohhhs" en "aaahhhs" niet alleen maar tijdens proeverij maar ook tijdens jullie bruiloft.

We geloven dat pure, eerlijke, seizoensgebonden ingrediënten de basis zijn van de lekkerste taarten. Het liefst organisch en lokaal. We gebruiken dus geen pakjes, geen kunstmatige aromas, maar echte ingrediënten zoals biologische Madagascar vanille, seizoens fruit (bij voorkeur biologisch), scharreleieren en Belgische chocolade. En dat proef je.

2016-05-04-blik-en-bloos-fotografie-jullie-feestje-117
Gebakkerij Brochure 2021
jbf_preview-24

Benieuwd naar de meest populaire smaken van onze bruidstaarten? Je vind ze hier.

Gebakkerij maakt bruidstaarten al vanaf 20 personen. De prijzen beginnen bij 6 euro per persoon, met een minimum van 250 euro.

Willen jullie geen bruidstaart, maar liever bruidscupcakes, cakepops, macarons of misschien een complete sweettable? Dan kan dit natuurlijk ook!

Benieuwd wat de sweet table eigenlijk is? Kijk naar de mogelijkheden hier.

Gebakkerij is gevestigd in Amersfoort maar bezorgt in heel Nederland.

Neem contact met ons op om een vrijblijvende prijsopgave te krijgen, of om een afspraak te maken voor een (gratis en vrijblijvend) ontwerpsessie en een proeverij. Je kunt het makkelijkst doen via het contact formulier.

Benieuwd wat de inhoud is van een ontwerpsessie en een proeverij? Lees het hier.

Betaling

Nadat jullie de offerte per email hebben ontvangen en akkoord zijn, bevestigen jullie de offerte ook per email. Jullie bestelling is pas definitief als de aanbetaling (50% van de prijs van de taart) overgemaakt is. Het restant moet minimaal 2 weken voor de bruiloft betaald zijn. Hiervoor ontvangen jullie een aparte factuur.

Proeverij

We vinden het heel belangrijk dat de smaak van jullie bruidstaart helemaal naar jullie wens wordt, daarom bieden we een optie om een gratis proeverij bij het ontwerpsessie te hebben.

Voor een gratis proeverij mogen jullie 3 smaken kiezen van onze smaken menu.

Willen jullie meerdere smaken proeven, of met meerdere personen komen, wordt er 5 euro gerekend per elke extra proefgebakje.

Wist je dat…

In de maanden oktober/november tot maart is er meer tijd voor het plannen van proeverijen omdat het trouwseizoen dan rustig is.

We plannen ook proeverijen in de periode april tot september, maar hier moeten jullie rekening houden met een heel beperkte aantal mogelijkheden.

Bohemian chic bruidstaart
styled shoot 01-06-2015 142_liggend
Reserveren

In het hoog trouwseizoen (april-september) is Gebakkerij snel volgeboekt. We nemen maar 2-3 bruidstaarten per week aan om de hoge kwaliteit van de taarten kunnen garanderen.

Wacht dus niet te lang met bestellen, 6-9 maanden van tevoren is echt niet te vroeg.

Maar, ook voor de last minute bestelling kunnen jullie contact opnemen, wie weet..?

Boek een proeverij

Hoe groot wordt mijn bruidstaart?

We rekenen een royaal stukje taart per persoon van 5cm x 3,5cm x 10cm. Op basis daarvan:

2 lagen taart – vanaf 20 personen

3 lagen taart – vanaf 30-35 personen

4 lagen taart – vanaf 60 personen

5 lagen taart – vanaf 100 personen

Hoe bestel ik de bruidstaart?

Lees alles over het bestelproces op deze pagina.

Chocolade truffle_1