Real Weddings

Bruidstaart met suikerbloemen // Nijkerk // C&V juli 2016

Suikerbloemen slinger

Cindy en Vincent kwamen naar ons met een lijstje van elementen die ze graag in hun taart verwerkt wilden hebben. Jute, kant, veel bloemen, pastel kleuren perzik en roze. Het moest stoer maar ook romantisch. Rustiek maar ook chique. En… er moest een basketbal in verwerkt zijn, ze zijn namelijk allebei grote fans!

We hebben gekozen voor een taart strak bekleed met fondant. De toplaag en op een na onderste laag zijn gedecoreerd met suikerkant en een echt (niet eetbaar) touw. De tweede laag van boven en de onderste laag zijn gedecoreerd met een jute en kant lint (niet eetbaar). Alle bloemen zijn door ons, blaadje door blaadje, gemaakt in pastel tinten van perzik en roze.

Basketbal aan de zijkant, “verstopt” onder de suikerkant, is natuurlijk ook eetbaar!

Cindy en Vincent, nogmaals gefeliciteerd!

Suikerbloemen slinger Basketbal bruidstaart

Bruidstaart: Gebakkerij. Foto: Marianne Fotografie

Leveranciers:
Trouwlocatie: Landgoed de Salentein
Fotograaf: Marianne Fotografie
Bruidstaart: Gebakkerij

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.