Inspiratie

5 leukste stijlen naked cakes

AnaisStoelenPhotography-styledweddingshoot-gardenofeden-82_kleiner

We houden van een “naked look” van bruidstaarten. Dus geen fondant, geen marsepein, alleen maar heerlijke lagen cake met crème ertussen, met prachtig vers fruit of verse bloemen als decoratie. Een perfecte keuze als je een unieke bruidstaart zoekt, die er natuurlijk en vooral heel lekker uit ziet.

Er is iets minder mogelijk qua decoratie van naked cakes dan bijvoorbeeld bij fondant taarten, maar je zult verrast zijn hoeveel verschillende stijlen er zijn om te kiezen.

 

#1: Contrast

De contrast tussen de donkere chocolade cake en witte crème is adembenemend. De taart heeft niet veel meer decoratie nodig, een paar bessen of een paar bloemen voor een strakke finish.

Naked cake_contrastBruidstaart: Gebakkerij. Photo: Sjuul Fotografie

 

#2: Lekker!

Heerlijke lagen cake en crème met vers seizoensfruit, en het water loopt in de mond van alle gasten. En nu nog snel de taart aansnijden, zodat ze het eindelijk kunnen proeven!

Naked cake_psd_kleinBruidstaart: Gebakkerij. Photo: Gebakkerij

 

#3: Naked chic

Hoge en smalle lagen, gedecoreerd met bijzondere bloemen, maken een naked cake zelfs voor een kasteel bruiloft een geschikte bruidstaart.

AnaisStoelenPhotography-styledweddingshoot-gardenofeden-82_kleinerBruidstaarten: Gebakkerij. Photo: Anais Stoelen Photography. Styling: Encharm’d Weddings. Bloemen: Mullers Floral Art

 

#4: Uniek

Een bruidstaart gedecoreerd met eetbare bloemen, hoe leuk is dat?! Het ziet er prachtig uit, en vervolgens krijgen alle gasten een bloemetje op hun bordje. Wie durft het op te eten?

bohemian-bridal-marijevanderleeuw-94Bruidstaart en sweet table: Gebakkerij. Photo: Madame Poppy. Styling: BEST DAY EVER Events

 

#5: Semi-naked

Een neef van een naked cake, in een licht jasje. Het geeft een iets meer egale klassiek witte achtergrond, maar blijft apart en puur zoals een naked cake. Ideaal om met verse bloemen te decoreren voor een stoere maar romantische bruidstaart.

Naked cake_semiBruidstaart links: Bakermama. Bruidstaart rechts: Erica O’Brien Cake Design

 

Naked cake: hot or not? Staat hij op jullie lijstje van mogelijke ontwerpen? Laat het ons weten, hier of op facebook!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.